Min kære far var forbi her i sidste måned med noget af en god overraskelse. Det var egentlig bare et af de der sædvanlige besøg, hvor kan kom og fik en tår kaffe, lidt kvalitetstid med mig og børnebørnene.

Der var lidt kaos, for jeg er lige flyttet ind i min lejlighed, så der er en del ting, som endnu ikke er på plads. Ting tager tid. Men jeg havde da fundet kaffekopperne, kaffemaskinen og lidt sukker.

En stor håndsrækning

Efter at vi havde siddet og sniksnakket lidt, tog han en kuvert frem, som han gav til mig. Der lå to ting i kuverten. Et lille brev og en check (jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har set en check). Min far havde lige givet mig kr. 20.000 til at sætte min lejlighed i stand for.

Guderne skal vide, at det var tiltrængt, for det var en lejlighed, som jeg fik til en lav pris. Jeg vidste næsten ikke, hvad jeg skulle sige, men glad og taknemmelig, det var jeg.

Efter at have tænkt godt og grundigt over, hvordan pengene skulle bruges, besluttede jeg mig for at få malet hele hytten. Det ville være et godt sted at starte. Min far havde selv fået en maler til at ordne sin lejlighed for nyligt og det var blevet godt, så det var oplagt at bruge den samme malermester Krohn og Møller.

Så jeg var lige en tur på deres hjemmeside krohn-moeller.dk for at få fat i dem. Nu er min lejlighed dejlig nymalet og lys.