Jeg har kigget flere gange, orienteret mig – for sådan er min natur. Jeg er lidt forsigtig med at anskaffe mig tilfældige køkkenmaskiner. Jeg gider ikke have alt muligt til at stå og fylde op i mine køkkenskabe. Det skal blive brugt, for jeg har ikke så meget plads. Jeg er nødt til at være selektiv for ikke at drukne i bras.

Jeg elsker koldpresset juice, og vidste godt at en slow juicer er det bedste. Det der skræmte mig, var helt ærligt prisen. For man kan købe rigtig mange liter juice i supermarkedet, for det beløb som slow juicere koster. Men prisen, og kvaliteten – jeg tænker på vitaminindholdet…. det er en helt anden sag.

I min jagt på velsmag og sundhed faldt jeg over hjemmesiden domotech.dk. Det skulle vise sig, at blive et dyrt bekendtskab. Ikke fordi priserne er høje, men fordi de har nogle lækre produkter som jeg bare måtte eje. Som sådan, er jeg ikke en person der knytter mig til ting. Men funktionaltiet – det at ting barer fungerer, og er rengøringsvenlige. Det er noget der inspirerer og gør mig glad. Så mor har været lidt på shopping på internettet.

Sundt og godt

Det er ikke for ingenting, at man siger at der bor en sund sjæl i et sundt legeme. Jeg elsker at spise godt, og kan sagtens lave sund mad der smager fantastisk. Ud over saftcentrifugen, er mit nyeste legetøj en dehydrator. Nej, det er ikke sådan en man stiller op efter en vandskade – men det minder lidt om. Du kan lægge frugt og grøntsager ind i den, og så bliver de til de lækreste, tørrede snacks.

Æbler, bananer, peberfrugt – det er kun fantasien der sætter grænser. Det bedste af det hele er, at du har fuld kontrol over hvad der er tilsat. For mit vedkommende – ingenting, jeg elsker smagen af ting bare som de er. Men man kan jo altid vælge t eksperimentere lidt med nogle krydderier.

Det tror jeg jeg gør i morgen, hvor jeg vil lave mine helt egne, hjemmedyrkede og tørrede (semidried) tomater. Mums for en lækkerbisken, og det bliver meget nemmere at opbevare smagen af sommer.