Vi har lige renoveret vores gamle sommerhus. Det har været i familien i næsten 40 år. Derfor gav det mening for os at gennemrenovere det – også selv om tiderne ser ud sem de gør – for en mindre formue.

Sommerhuset er simpelthen det naturlige samlingssted for familien (familierne). Det er stort, meget stort af et sommerhus at være. Næsten 500 m2 og med masser af værelser, så vi kan være der flere familier af gangen. Det ligger i Gilleleje, og både min søster, min bror og jeg har tilbragt masser af sommerferier i det. Mine far er desværre død for et par år siden, men min mor tager stadig gerne med derop når hun har kræfter til det.

Det helt store clou i renoveringen er den nye brændeovn med stålskorsten fra vlstaal.com. Den er central i sommerhuset, leverer varme og liv til hele bygningen og ovenikøbet ser den fantastisk godt ud. Den gør virkelig noget godt for rummet.

Så jo, nu kunne vi sælge sommerhuset og få en god pris for det – vi er der jo ikke hele sommerferien, men så tit vi kan, også udenfor sommerperioden. Nu er mulighederne meget bedre. Med god varme og nyistandsatte værelser til alle, så skal der nok komme (endnu mere) gang i familiesammenholdet.

Så vi tager en tur derop i påsken – om ikke andet så for at gå en tur ved vandet,og måske tur til Helsingør og få en Brostræde is. Det er en tradition som vi har tænkt os at holde fast i.

Livet i sommerhuset