Er udtrykket ”blended learning” nyt for dig, så kan du glæde dig over, at det bliver det ikke ved med at være, hvis du tilmelder dig diplomuddannelsen i international handel og marketing på IBC.

Udtrykket dækker over en undervisningsform, hvor modulerne er tilrettelagt som et mix af undervisning på uddannelesstedet og online undervisning via computer eller iPad. For at alle studerende får lige betingelser og vilkår, udleveres der en iPad 2 til alle på studiet allerede første dag, som man beholder indtil studiet varer. Når det er færdigt, skal iPad’en afleveres på studiestedet.

Diplom i international handel og marketing

En diplomuddannelse i international handel og marketing er i høj grad en kompetencegivende uddannelse, hvis man er interesseret i at gøre karriere inden for innovativ og vækstorienteret handel og markedsføring, der rækker ud over landets grænser.

I dag har danske virksomheder brug for veluddannede medarbejdere, der har den viden og indsigt, og som besidder de redskaber, som er nødvendige for at kunne være med til at løfte selv komplekse opgaver på internationalt niveau, hvis de ikke skal sakke bagud. Alt dette får du på studiet, som forudsætter relevant praktisk erfaring med salg og markedsføring samt en uddannelse på videregående niveau. Få flere oplysninger om uddannelsen hos IBC.