boligportal og en overraskelse

På et tidspunkt for omkring to år siden blev jeg antastet af en fremmed på gaden

Kvinden med de røde sko

Da hun kom gående imod mig så jeg stort set ikke andet end hendes meget røde sko. Hun gik og tænkte på at sælge sin bolig, men det vidste jeg jo ikke, før jeg havde fået lejlighed til at tale med hende – og det havde jeg ikke hafte endnu på det tidspunkt, hvor jeg kun havde lagt mærke til skoene. 

Jeg var på vej hen for at købe Ekstra Bladet, fordi jeg vidste de havde et bolig tillæg den dag, og jeg var tilfældigvis på jagt efter et andet sted at bo.

Sælg selv – stod der i overskriften på en af annoncerne i bolig tillægget. Jeg stod nu henne i kiosken og havde ikke set, at kvinden med de meget røde sko var gået ind ad døren samtidig med mig (ok, så var det ikke helt sandt at jeg blev antastet på gaden, men så i en kiosk, der lå på gaden, da). Jeg stod og forsøgte at smug læse i tillægget før kiosk manden om lidt ville bede mig om at købe avisen eller at lægge den fra mig. 

Kvinden spurgte manden om der var noget der hed boligportal. Se her, sagde han glad og holdt et blad frem jeg aldrig havde set før. Men før jeg kunne nå at reagere havde kvinden set hvad jeg stod og læste i. Hun spurgte om jeg var interesseret i at se hendes bolig, som hun egentlig helst ville sælge selv. 

Jeg blev en smule forundret

Men lagde straks bolig tillægget fra mig for at høre, hvad det var hun ville sælge – det kunne jo være, at det var interessant. 

Vi faldt i snak og hun fortalt om det sted hun havde, som hun gerne ville sælge. Det var en lejlighed lige i nærheden, så vi besluttede (efter at hun havde sagt den pris hun ønskede sig og det viste sig at det var i nærheden af det, jeg rent faktisk ville kunne betale, hvis det var, jeg besluttede at købe min næste bolig). 

Og så gik vi hjem til hende.