Hjemme i min familie har vi på mange områder de samme holdninger. Og på nogle områder er vi meget forskellige. Min tvillingebror og jeg er for eksempel meget uenige om, hvor meget det er nødvendigt at gå op i sit udseende. Han beskylder mig for at være en pyntedukke, som kun går op i tøj og udseende. Omvendt synes jeg, at han lader til at være total ligeglad med, hvordan han ser ud. Vores venner siger, at det gør det dejligt nemt at finde ud af, hvem der er hvem. Selv holder jeg meget af at købe tøj hos lebasto, som i høj grad har det, som jeg gerne vil have. Samtidig synes jeg, at det er vigtigt, at pleje sig selv og sin krop.

Fokus på herretøj eller computerspil

Mit fokus er i høj grad på herretøj frem for computerspil, som er det helt store i min brors liv. Han sidder nede på sit værelse med hans homies og spiller en masse spil, som jeg fatter lige præcis ingenting af. Vi har ved nogle lejligheder forsøgt at forklare hinanden, hvorfor vi går op i de ting, som vi nu gør. Efterhånden har vi bare måttet konstatere, at bare fordi man er enæggede tvillinger, som kan man sagtens være meget forskellige. 

Det er vel ok at se lidt godt ud?

Også mentalt er vi meget forskellige. Jeg er den udadvendt, som gerne vil ud og opleve verden. Min bror er i højere grad indadvendt og han har det fint med at sidde i timevis ved sin computer. Selv om vi smådriller hinanden, så har vi respekt for den andens måde at leve på.