Det lyder sikkert tåbeligt, men jeg næsten elsker mine nye havemøbler fra xl-byg. Selvfølgelig elsker jeg dem ikke som jeg elsker min familie, men jeg er bare så glad for dem. Jeg har brugt en del tid på nettet for at finde det helt rigtige. Mine kriterier var klare fra starten. De skulle være behagelige at sidde i, fleksible, lette – men ikke så meget at de blæser for vinden, nemme at vedligeholde, i god kvalitet – men ikke så dyre at  de ville friste svage sjæle. De skal stå i forhaven der er åben ud til gaden. Vi har sågar prøvet at nogen snuppede vores nye tørrestativ derfra en mørk nattetime. Så er det svært ikke at blive en lille smule paranoid. Ihvertfald et lille stykke tid til hverdagen melder sig igen. Der er ingen forsikring i verden der dækker hvis vi har noget derude. Medmindre vi vil have at selvrisikoen ryger, og så er det nemmere og billigere bare at betale selv. Så jo, opgaven var klar, men der var også et par modsatrettede behov der skulle mødes.

Havemøbler og intuition

Følg den første indskydelse

Jeg fandt dem hurtigt på nettet, og kunne mærke den let forhøjede hjertebanken jeg altid har når noget er rigtig godt. Men jeg valgte at surfe lidt videre, for jeg er af den overbevisning at jeg skylder mig selv at undersøge til bunds om det nu også er det helt rigtige jeg køber. Jeg fandt et par andre sæt der også kunne gå, men intet der var bedre, eller billigere.