Læren om økonomi

Jeg er for øjeblikket igang med at tage samfundsfag på VUC, og det er rigtigt fedt. Jeg er generelt glad for skolen og synes derfor bare det er fedt at få lov til at lære om noget så spændende som samfundet og dets tendenser.

Men jeg er ikke ligefrem begejstret for økonomi-delen. Jeg er træt af at høre om valutakurser, renter, banker og statestikker, og vil meget hellere beskæftige mig med den menneskelige del af faget. Dog er jeg da selvfølgelig klar over, at man ikke kan undvære den anden del af det – Det er bare en kende frustrerende, når jeg slet ikke er interesseret.
På den anden side, ville det nok være fornuftigt hvis alle danskere havde en bredere viden omkring økonomi, da det helt sikkert kun ville komme alle til gode.

VUC er generelt ret fedt, selvom jeg tager nogle lange forløb. Jeg har mødt rigtigt mange søde mennesker og lærerne er virkelig gode. Det er slet ikke som dengang man var dødeligt skoletræt og skulle slæbe sig selv afsted hver morgen og til sidst endte med at droppe ud.

Den her gang har jeg rent faktisk lyst, og som sagt nyder jeg fagene. Især dem der ikke er matematiske og naturfaglige. Det der er værst er næsten, at der er så mange forskellige klasser og hold, at man kan have svært ved at lære nogle rigtigt at kende.

Det skal dog nok gå det hele og jeg glæder mig faktisk til at skulle til eksamen, og få det hele overstået.