I et efterhånden langt liv har jeg ikke brugt særlig mange penge. Det betyder, at jeg her i min alderdom har godt med penge, faktisk flere end jeg umiddelbart kan bruge. Nu fylder jeg 70 år og vil i den forbindelse holde en fest for min dejlige familie og mine venner. Den skal have på alle tangenter. En af de ting, som jeg vil have til min fest er en tryllekunstner. Mit barnebarn hjalp mig med at finde en.

Han gik ind på computeren, skrev book tryllekunstner og så dukkede booktryllekunstner.dk op. På booktryllekunstners hjemmeside skulle jeg så “bare” vælge den tryllekunstner, som jeg gerne ville have. Mit barnebarn lovede, at han ikke ville fortælle nogen om, hvad vi havde lavet.

God mad og god underholdning

Der skal ikke mangle noget. Der skal være god mad, god underholdning og selvfølgelig godt selskab. Festen skal holdes på en kro. For at mine gæster ikke skal tænke på, om de får et glas rødvin mere eller mindre, har jeg tilbudt alle interesserede at jeg betaler deres værelse. På den måde kan alle blive ved så længe, som de har lyst til.

Formodentlig bliver jeg ikke den, som lukker og slukker festen. I mine unge dage kunne jeg feste til den lyse morgen – flere dage i træk. I dag er det noget anderledes. Nu har jeg brug for en “morfar” først på eftermiddagen. Det skal jeg da også have den dag min store fest skal være. Det ville være synd, hvis jeg allerede klokken 21 måtte sige godnat.