For en måned siden stod vi i firmaet og havde brug for at komme lidt ud over stepperne, vi arbejdede begge deltid ved siden af vores fælles firma hvor vi sælger en række konsulentydelser. Vi mente dog at nu var virksomheden ved at være moden til at tage det store spring og stoppe med det normale job for at satse 110% på virksomheden som vi begge brænder for.

Der er sikkert mange der går med tanken, mit råd er at komme ud over stepperne og få det prøvet af. Måske brænder du fingrene, men hellere det end at gå resten af livet og være ærgelig over at man aldrig fik det afprøvet. Det kan jo være at lige netop din ide har det der skal til for at gøre dig glad i hverdagen og det er trods alt dem vi har flest af.

Kontorfællesskab i København

Vi gik derfor igang med at kigge på kontorfællesskaber i københavn og fandt over denne tråd på amino.dk som er et stort forum for iværksættere. Vi fandt hurtigt ud af at vi ikke var de eneste der søgte kontofællesskaber og markedet var faktisk en del større end man lige skulle tro, vi tog ud og så på et par stykker og blev forelsket i et kontorfællesskab på Amager hvor vi hurtigt fik en aftale omkring vores eget kontor på 16kvm omgivet af spændende mennesker.

Indretning af kontoret med Lomax

Nu skulle kontoret bare indrettes og til dette benyttede vi os af den store online kontorforsyning lomax der har alt fra skraldespande til kopipair og ipads. De var altså leveringsdygtige på alt vi skulle bruge til kontoret og vi købte faktisk alt der inde lige ud over møblerne som var nogle vi købte af ejendommen. En lidt sjov historie er at vi fandt dem igennem denne artikel på politiken der handler om noget så underligt som at finde den rigtige affaldspand, men det passede godt da jeg gerne ville finde nogle anderledes ting til vores kontor.

Nyt kontorfællesskab

Nå men nu står vi har, efter at vi har indrettet kontoret og skal til at flytte ind. Det er en rigtigt spændende situation hvor man ikke er helt sikker på hvad der skal ske, det eneste der er sikkert er at vi heldigvis allerede har nok arbejde, så det burde bare være at møde mandag morgen, som selvstændig og gå igang med at arbejde. En helt mærkelig følelse når man i lang tid har mødt om morgenen på sit normale job hvorefter man klokken 15 har fået fri og er drønet hjem for at arbejde med sit eget firma.

Nyt kontorfællesskab

Nu kan man stå op om morgenen, drikke sin morgenkaffe og fokusere 110% på firmaet, det betyder at man kan være dedikeret, komme til de rigtige møder, får talt med flere kunder og bare har tid til at arbejde med det der virkeligt interesserer en. Derfor var det også dejligt at det var så let at indrette kontoret med Lomax produkter, det er jo ikke indretning af kontorer vi har interesse i, men at udføre vores job og komme ud over stepperne.