Jeg faldt i snak med en vinduespudser i Aarhus, her forleden dag, efter at han havde pudset vores vinduer ved vores bolig i Aarhus.

Det var faktisk en, som jeg tidligere havde gået i folkeskole med, som nu arbejder for Grøn Polering, som man kan bestille vinduespolering i Aarhus og omegn af, igennem voresvinduespudser.dk. Så det var lidt sjovt at møde ham igen, og lige få en sludder om det hele.

En bajer kan man altid drikke

Sjovt nok, var vores hus sidste stop på ruten, for den dag, så han havde lige tid til at sætte sig ned og få en bajer sammen med mig, og snakke lidt. Vi kom ind på flere forskellige emner, foruden selvfølgelig at snakke om gamle dage, og de fortælle om de andre som vi gik i klasse med dengang, og hvad de var igang med osv.

En ting kommer man næsten altid ind på, når man møder folk fra ens fortid, som man har gået i skole med især, og det er reunions. Man bliver altid lidt glad og begejstret for at se et gammelt ansigt, og det giver en lysten til at se flere af de gamle venner, som man ikke har set i lang tid.

Så man prøver altid at få folk med på vognen, og prøver at snakke med folk om at holde noget jubilæum eller noget. Dette kom vi også ind på, og min ven var faktisk også klar på at finde ud af noget, hvilket jeg blev glad for at høre. Så nu sidder jeg og prøver at finde alle sammen på Facebook, således at jeg kan invitere folk til den begivenhed og gruppe, som jeg har lavet.

Det er vigtigt at få så mange med i at arrangere festen og sætte det hele i orden. Jo flere der er med til at arrangere, jo flere kan man med sikkerhed regne med kommer. Det er jo sådan engang imellem at folk melder sig til men så i sidste minut melder fra igen, men hvis at man har været med til at arrangere noget, ja så møder man helt sikkert op.