Hist og her så gemmer der sig folk, der har mere end nok på kistebunden. Folk der har så mange penge, at deres største bekymring er hvad de skal bruge pengene til.

Økonomisk rådgivning

For sådanne folk, så anbefaler jeg, at de kontakter deres bank eller anden form for økonomisk rådgivning. Kun på den måde kan de nemlig sikre sig, at deres penge vokser hurtigere end hvis de blot var blevet gemt under hovedpuden.

Men hvad nu hvis man står i den anden grøft og ikke lige har mere end nok på kistebunden? Hvad nu hvis man har så få penge, at den største bekymring er at få penge nok til dagen og vejen og alle de nødvendige udgifter der nu engang er en del af livet.

Min anbefaling

I så fald, så anbefaler jeg faktisk også, at man kontakter en bank eller anden form for økonomisk rådgivning. Det er nemlig sådan, at den slags firmaer ikke kun kan hjælpe folk med god økonomi. De kan bestemt også hjælpe folk med dårlig økonomi.

Alternativt, så kan folk jo også altid vælge at låne penge på nettet, men spørgsmålet er om det er nogen god ide i længden? Det tror jeg ikke det er, da det jo for mange mennesker svarer til at skubbe problemerne foran sig.

Og det uanset hvor billigt det ellers er at låne penge på nettet. Det koster altid penge at låne penge, så min anbefaling er altid, at man prøver at undgå så mange lån som muligt.

Hjælp til folk med god og dårlig økonomi