Det er nu otte måneder siden at jeg har blev arbejdsløs. Ikke at det kom som nogen stor overraskelse for der var ikke meget arbejde tilbage til os i firmaet, så nogle af os skulle jo afskediges. Jeg var blandt den tredjedel af firmaet som kunne pakke sammen og gå hjem. Lige pludselig skulle jeg finde ind i en ny rytme hvor jeg nogle gange om ugen skulle se på ledige stillinger og finde lige de jobopslag som passede til mine kvalifikationer.

find arbejde

Jeg har blandt andet brugt Ofir meget i forbindelse med min jobsøgning. Utallige jobs er blevet fundet og søgt gennem Ofir men endnu har heldet ikke været med mig. Det er lidt svingende hvor mange jobsamtaler jeg kommer til men der er da løbende lidt at se til. December bød på fem samtaler hvoraf tre var hos ét firma, det må jo betyde at de er nogenlunde interesserede i mig. Jeg venter bare spændt på at høre fra dem efter sidste besøg og den lille opgave jeg løste for dem.

Er der snart et job til mig?

At være ledig giver både en masse nye pligter og en masse fritid. I den forbindelse har jeg været god til at udnytte fritiden til at lære noget nyt. For eksempel så har jeg kastet mig over app-udvikling til Android som da også har udmøntet sig i min første lille app. Derudover så har jeg også genopfrisket mine kompetencer i webudvikling og jeg har stadig mange projekter liggende som jeg lige kan kaste mig over ved lejlighed.