Dagen efter Fest For Fyrede sidder jeg lige og gør status over hvad jeg egentlig fik ud af det. Jeg fik desværre ikke så meget ud af det netværksmæssigt. Her havde jeg håbet på at møde mange flere folk som jeg kunne være på bølgelængde med og lufte nogle af mine idéer til. Det blev ikke rigtigt til det forventede men til gengæld så fik jeg en masse godt ud af oplæggene.

Headhunter med gode tricks

En af de første rigtigt gode oplægsholdere var en headhunter som fortalte om hvordan hele processen omkring udvælgelse af kandidater foregår. Blandt andet så var en af hans pointer at han starter med at bruge 30 sekunder på at læse dit CV. Inden for de første 30 sekunder skal han kunne finde lige præcis de kvalifikationer som han har efterlyst i jobannoncen. Kan han ikke det så går han videre uden nogensinde at læse ansøgningen. Dit CV behøver heller ikke at være super flot stillet op, det skal bare være let at finde de relevante oplysninger hurtigt. Du skal ikke få en grafiker til at sætte det op med verdens fineste layout med mindre du søger en stilling i den grafiske branche. Det er i hvert fald værd at tænke over.

Ud over det så skal jeg også lige nå at bestille noget mere kattefoder på olivers.dk ellers så kender jeg nogen som bliver utilfredse i løbet af et par dage. Vi vil gerne give kattene kvalitetsfoder og så er det jo bare fedt at kunne få det leveret lige til døren, specielt når der ligger en god dyne af sne og det er minus grader.

Samler op på gårsdagens pointer