El og bredbånd til hjemmet

Mørket var ved at lægge sig over byen, alt imens jeg nød den varme aften sammen med min gode kammerat. Vi havde netop været på en lokal restaurant, som vi begge to var meget begejstrede for. Restauranten hed Mortens kro, og jeg havde fået anbefalet den af en af mine gode kollegaer. Min kammerat havde bestilt en yderst lækker lasagne, mens jeg derimod havde fået tilberedt en super lækker entrecote bøf med sauce. Dertil havde vi nydt en lækker flaske bourgogne vin, som jeg var vandt til at drikke, når jeg fik serveret kræftigt kød. Min kammerat og jeg var nu på vej hjem til ham, hvor vi ville fortsætte vores aften med et par glas whiskey. Vi satte os derfor ud til hans pool, hvor vi kunne nyde resten af aftenen, alt imens vi kunne nyde sommervarmen, mens den stadig var her. Det var nemlig gået hen og blevet sidst i august måned, og sommeren var snart ovre, hvilket jeg var rigtig ked af. Ikke desto mindre måtte jeg se sæsonen værende realistisk, og acceptere det faktum, at jeg ikke kunne leve i sommervarmen hele året rundt. Pludselig gik lysene i poolen ud, hvilket var meget mærkeligt, eftersom min ven sagde det ikke var sket før. Derefter gik lysene i hele huset, så han ringede til www.se.dk, som var han el leverandør. Det viste sig heldigvis bare at være en sikring, som var gået, hvilket SE fik hurtigt fik klaret. Der gik derfor ikke mere end få minutter før strømmen var tilbage i huset.