Det var en mandag formiddag, og jeg var på vej i Legoland med min familie. Det var en tur, som vi længe havde set frem til, og derfor glædede jeg mig også rigtig meget til at vi skulle afsted. Vi skulle dog først lige forbi mine familierelaterede, før vi kunne køre videre til Billund. Min onkel og tante havde nemlig ikke deres egen bil, så jeg var nød til lige at komme forbi dem først. Da jeg havde hentet dem, tog vi videre til familieparken, hvor jeg var sikker på, at vi skulle have en rigtig god eftermiddag. Alle børnene løb rundt og lejede, og prøvede også en helt masse forskellige forlystelser. Da der var gået et par timer, havde vi aftalt et mødespunkt, hvor alle skulle komme hen, så vi kunne komme hjem igen. Ikke desto mindre var vi ikke alle dem, som da vi ankom til Legoland. Vi manglede nemlig en dreng på 12 år, men heldigvis ankom han bare lidt forsinket. Derefter tog vi hjem igen, og slappede af. Turen havde været rigtig vellykket, så jeg tænkte at jeg ville forkæle børnene lidt med noget nyt tøj. Jeg gik derfor ind på en hjemmeside, som hed www.smaahjerter.dk. Inde på hjemmesiden solgte småhjerter et stort udvalg af børnetøj, hvilket jeg blev meget forvirret over, eftersom jeg ikke havde styr på hvilke mærker, som de små kunne lide. Heldigvis var min kone ind i stuen, som hurtigt kom mig til hjælp. Derefter købte vi tøjet sammen, og ventede såmen bare på, at det ville ankomme med posten.

Legoland med børnene