Min kærester kan bruge timer i Hifi butikker, se her. Teknik og gadgets, det er lige ham. Jeg står der og kigger, tænker tja, jeg ved ikke hvad forskellen er. Så derfor har vi lavet en aftale, mens han kigger på legetøj til ham, så kigger jeg på legetøj til mig. Jeg kan bruge ligeså lang tid i matas, som han kan i hifi butikken. Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv. Det kan være i alt, sminke, negle, creme, hårprodukter, dufte, se eksempler her. At gå en tur i matas, er at komme i slaraffenland. Det er fantastisk. Jeg stor shopper meget derinde. Jeg elsker at lave flotte negle. Jeg er altid på jagt efter ny flot farve. Jeg bruger ikke særlig meget make up til hverdag. Men jeg elsker at gøre det vildt til fester. Skal jeg en weekend ikke til fest, så kan jeg godt finde på alligevel, bare bruge masse tid på at øve, og lave nye vilde ting hjemme på badeværelset! Min kæreste griner altid af mig, siger han er imponeret over jeg gider. Jeg tænker det samme, mens han sidder der og læser om teknik, og sammenligner 40 små dimser for at finde den bedst. Jeg er pas, jeg kan godt hører vores anlæg lyder rigtig godt, billedet på tv’et er fantastisk, men ja. Så længe han hygger sig, så har jeg tid til at hygge mig. Der skal være plads til det hele. Så kan vi holde en lille stor fest sammen bagefter.

Hifi og tøseting