Efter at have haft en sommer, som jeg synes har været ret god, kan man godt mærke, at solen ikke har så meget magt, som den har haft. Alligevel vil jeg glæde mig over, at vi her ved indgangen til september stadig kan få temperaturer på over 20 grader. Det betyder, at solsæsonen bliver lidt længere end forventet. Derfor har jeg lige været på besøg hos matas, for at se, hvad der var ugens tilbud. Måske der ville være noget solcreme, så jeg kunne smørre mig med lidt solcreme. Når man er rødblond, som jeg er, skal der ikke meget sol til før der er dømt solskoldning. Så er det jo rart når der er gode matas tilbud.

Her i sommer har jeg fået øjnene op for glæden ved at cykle en god tur ud i det grønne og få sveden frem på panden. Det er nu bare på min almindelige citybike, så jeg kan ikke tillade mig at køre så meget offroad. Det er er den jo slet ikke bygget til. Alligevel har jeg da være ude på de helt små skovstier. For ikke så længe siden kom jeg fræsende rundt i et sving. Det stod Bambi eller et af hans familiemedlemmer. Det var tydeligt, at jeg var kommet til den del af skoven, hvor det ikke myldrede med mennesker hele tiden og så igen.

For at se, hvor meget jeg har kørt, så har jeg installeret Endomondo på min smartphone. Det er egentlig ganske sjovt at følge med i.

 

Indian Summer