Så starter universitetet snart igen og det er dermed slut med at holde sommerferie. Sommerferien har dog også været lang, så det bliver ikke så hårdt at komme tilbage igen, man trænger efterhånden til at lave noget.

Det bliver også spændende at se vores skema, det er desværre endnu ikke blevet offentliggjort, men mon ikke det snart kommer – med kun 2 uger til første dag, er det da ikke for sent snart at melde noget ud, så har folk også en mulighed for at planlægge lidt.

Så er ferien snart forbi

Ellers er det værd at nævne at vi denne gang skal være et nyt sted i forhold til hvad vi plejer, vi skal nemlig være i en bygning ved navn Cassiopeia. Dette er en ny bygning, så der glæder jeg mig bestemt til at have min hverdag i de næste fire år – Det eneste negative ved dette, er at bygningens placering ikke er helt ideelt i forhold til hvor jeg bor. Jeg bor inde i midtbyen, imens at Cassiopeia ligger længere ude, så jeg får en god halvtime på cykel hver vej dagligt – Men dette tager jeg da også med, lidt motion skader jo som bekendt ikke.

Så du kan vel som læser godt fornemme at jeg får nok at give mig til, det er dermed heldigt at jeg endnu ikke har så meget ellers at fordybe mig i. Tænk hvis jeg eksempelvis havde børn, så skulle jeg til at købe børnetøj. Hvis jeg absolut skulle købe børnetøj, så skulle det i hvert fald være fra nettet, jeg ville ikke have tid til at købe det andre steder – Jeg har hørt at små hjerter skulle være en god butik, du kan besøge dem ved at trykke på linket – smaahjerter