Ting koster det de koster.

Eller sådan var det ihvertfald engang. Nu til dags er man jo næsten til grin, hvis man betaler listeprisen. Med internettets komme er der dukket webbutikker, som falbyder alskens ting og sager til væsentlig lavere priser end det, som butikkerne normalt har taget. Det betyder, at man i dag kan få alt lige fra billig vvs til custom made biler – bare ved nogle klik på sin mus.

Efterhånden har de traditionelle butikker også set skriften på væggen og fået deres egen webshop. Et byggemarked med respekt for sig selv kan ikke klare sig med at have et sted, hvor man kan købe sit tømmer og sine skruer. Det skal også være muligt at købe via nettet. For der kan forbrugeren sidde hjemme i sin sofa og vælge lige præcis det, som han eller hun skal bruge.

For nylig, da jeg var på udkig efter nogle havemøbler, fandt jeg faktisk en stor forretning, som ikke havde en webshop. Derfor kunne jeg ikke bestille de møbler, som jeg egentlig var interesseret i. Ville jeg have møblerne, måtte jeg selv køre ud i butikken og flå dem ned af hylden. guess what. Det gjorde jeg ikke. I stedet valgte jeg at købe mine nye havemøbler hos en af deres konkurrenter, som endda tilbød gratis fragt, når man købte over et bestemt beløb. Og det havde jeg passeret for længst.

Jeg må jo nok se i øjnene, at jeg i hvert fald ikke er i den gruppe, som er bange for at handle på nettet.

Jeg handler da på nettet