Matas er den absolut bedste tøsebutik i vores område.

Mig og veninderne går tit forbi på vej derind for at tjekke de nyeste parfumer og dufte. Det er min klart foretrukne butik til værtinde- og venidegaver – alt fra helt små ting til kostbare indkøb gøres her.

Specielt er jeg vild med deres jævnlige tilbud. Det giver mig fornemmelsen af at jeg får meget mere for pengene – selv om shoppen så langt fra er discount.

Mit andet hjem

Har jeg brug for råd og vejledning er een af de søde og uddannede materialister altid klar med et fif – og har jeg allermest behov for at snuse rundt på egen hånd og prøve nogle af dem mange fristende testere er det også bare helt ok.

Mig og veninderne har mere end een gang brugt en fredag eftermiddag i butikken og gejlet os ud med de seneste produkter fra Rimmel, Gosh, og Cover Girl. Det er også bare super fantastisk af prøve alle de nye dufte. Nogle gange har vi takket nej til duftkortene og bare fået lov til at oversprøjte os med de forskellige dufte til vi svimle af grin og hjemmeblandede dufte gik hjem igen. Sidst så vi, at de også er begyndt at sælge nupo.

Min mor siger at det er helt ok at jeg prøver tingene af mens jeg er ung. Hun selv er ret kedelig og bruger altid den samme duft. Det er snyd at hun har råd til at købe alle de cremer og sminketing som jeg har lyst til at få. Det er kun en gang imellem at jeg får lov til at låne hendes makeup. Havde jeg været noget yngre, kunne jeg ringe til børnetelefonen