Endelig et godt bryllup!

Jeg var til bryllup her i weekenden og som altid var jeg lidt irriteret over at skulle afsted. Jeg synes altid bryllupper er så trivielle og jeg forstår ikke det der med at græde i kirken og over talerne – Måske er jeg bare ikke the romantic kind of guy! Om ikke andet tog jeg da afsted. Det var trods alt min kusine der skulle giftes, og hun har nu alle dage været en af mine yndlings.

Og der ér jo en grund til, at hun er dét, og den viste hun mig nu endnu engang – Til min store overraskelse. Brylluppet var slet ikke som forventet. De havde sørget for al mulig underholdning, og underholdning til fest kan altså tit blive lidt kedeligt, men det her var virkelig topklasse! De havde en hel masse underholdende indslag og de holdt brylluppet i en kæmpe lade på landet. Helt uhøjtideligt men stadig smukt og rart. Det var virkelig lykkedes hende at lave en rigtig god fest, og jeg fik da også givet hende et stort kram og ønskede begge parter tillykke.

Også selvom jeg egentlig ikke bryder mig fandens meget om ham gutten hun har indgået ægteskab med. Ej du.. Han er lidt for smart for min smag, men så længe de har det godt og hun elsker ham, så er jeg glad på deres vegne! De fik en masse smukke bryllupsgaver. Jeg gav dem personligt et gavekort til Ikea, for de har tænkt sig at flytte sammen nu her, så det bliver dem nok behjælpeligt!