Denne her uge føles allerede som om, at den har varet virkelig længe. Det er rigtig hårdt, når jeg har sådan en uge, for det betyder, at min energi forsvinder på de første dag. Det er kun torsdag i dag, men det føles alligevel som om, at det er søndag aften – og at jeg slet ikke har haft weekend. De seneste par dage har jeg brugt rigtig meget tid på undervisning i skolen, og derudover har jeg været en del af noget gruppearbejde, som har krævet rigtig meget energi. Det er dejligt med gruppearbejde, og jeg arbejder sammen med nogle rigtig søde mennesker. Det kræver også bare rigtig meget opmærksomhed og energi at fokusere så meget hele tiden. Der kræves et virkelig stort incitament.

Nå, men nu er det torsdag aften, og jeg har heldigvis fri i morgen. Eller det vil sige, at jeg i hvert fald ikke skal i skole i morgen. Jeg skal heller ikke læse noget til skolen, og jeg skal heller ikke lave noget i det gruppearbejde, som vi ellers har knoklet med hele ugen. Jeg skal dog på arbejde om aftenen, og det bliver jeg nødt til. Jeg har nemlig ellers kun min su, og det er svært at leve på sådan en. Særligt når jeg har mine særlige shopping-vaner.

Sikke en uge

En dejlig fredag

Før jeg skal i skole i morgen, skal jeg ud at shoppe. Jeg har planer om at tage en tur i Matas, for der er kommet en nu nicki minaj parfume, som jeg meget gerne vil have. Forleden dag duftede jeg den på en af mine veninder, og den duftede bare virkelig godt. Jeg vidste med det samme, at jeg blev nødt til at have den parfume selv, for den var bare virkelig god. Fordi min uge har været så travl, har jeg dog ikke haft tid til at købe den. Jeg ved, at jeg har pengene, men tiden skal jo også være.

Jeg har overvejet, om jeg blot skulle bestille den på nettet, men det vil jeg helst ikke. Jeg er nemlig rigtig glad for at gå ud og shoppe i virkeligheden i forskellige butikker, og jeg vil ikke undvære det for noget i verden.

En afslappende aften

Sikke en uge

I aften skal jeg dog bare slappe af. Lige nu ligger jeg i min seng under min dyne. Jeg overvejer, om jeg skal sætte en film på fjernsynet, men det er godt nok svært at komme op af sengen og hele vejen hen til fjernsynet. Jeg skal også lige have overvejet, hvilken film jeg gerne vil se. Måske skal det være en sjov film, for psykisk har det nemlig også været en lidt hård uge. Det kunne derfor være rigtig fint med en komedie, som kunne muntre mig lidt op.

Før jeg sætter filmen på, skal jeg dog ud i køkkenet og hente den pose med slik, som jeg ved, at jeg har liggende. Det er lang tid siden, at jeg købt den, men i aften trænger jeg virkelig til at spise den. Jeg plejer at spise slik en sjælden gang imellem, men det er ikke hver uge, at det sker.