Jeg befandt mig i Thailand, hvor jeg var ude at rejse med min veninde, på en jordomrejse fra Spies rejser. Vi var for fire måneders tid siden blevet studenter, hvorefter det var meningen, at vi sammen skulle flytte til Århus, hvor vi skulle begynde på vores studier på Århus Universitet. Det var dog ikke blevet realiteten, hvorimod vi i stedet havde valgt at tage ud at rejse for at opleve en masse, inden vi igen skulle til at læse, som de unge mennesker vi nu var. Vi havde derfor brugt de første tre måneder på at arbejde, så vi havde en masse penge, som vi kunne bruge til at opleve en helt masse fantastiske oplevelser. Vi var nu endelig kommet afsted, og vi havde brugt de første fem dage i Bangkok, som havde været helt fantastiske. Vi havde set en masse templer i byen, som var meget anderledes i forhold til den vestlige kultur, og eftersom det var første gang, at jeg var ude for Europas grænser, var jeg meget forbløffet. Derudover var vi inde og handle i de enorme shoppingcentre, som lå lokaliseret i midten af Bangkoks centrum, hvor der omkring shoppingcentrene lå en helt masse små gadeboder, som blev håndteret af de lokale sælgere. Der købte vi tit små retter bestående af ris, kylling, æg, oksekød, hvortil der altid enten var sød chilisovs eller soja til, hvilket faktisk smagte rigtig godt.

Turen til Thailand

Dykkercertifikat

Efter Bangkok var vi taget ned til en ø, som lå sydvest derfra. På øen tog vi sammen et dykkercertifikat, hvilket gav mig lydt og mod på at dykke rigtig meget mere, så snart jeg kom hjem igen. Derfor endte det også med, at da jeg endelig kom hjem igen med min veninde til Odense, hvor vi boede. Købte jeg en våddragt fra shop-diving2000.dk, hvorefter jeg aftalte med en dykkerlærer, som jeg kendte, at vi sammen kunne tage ud en dag i det danske hav, så jeg også kunne prøve, hvordan det var herhjemme.