Tænker lidt om det kan betale sig at få jordvarme. Bruger naturas nu. Gas er klart billig i forhold til olie. Men hvis det nu kunne blive endnu billigere ved at få noget jordvarme til at supplerer sin naturgas. Bare fordi naturgas er billig i forhold til olie så skal man da ikke nøjes. Og hvis jordvarme så kan supplerer og samtidig er bedre for miljøet så er det da bare at komme i gang. Har set at naturgas selskaber osse vejleder i jordvarme anlæg mht om det kan betale sig og hvad man kan sparer og hvor længe det vil tage at tjene ind igen osv. Og jeg må indrømme at der hvor hele projektet trækker tænder i min verden det er alt arbejdet. Synes virkelig det er uoverskueligt at hele græsplænen skal graves op.

 

Ikke Isabellas

Nu er min hav jo ikke lige isabellas vel. Den er mere en blandig mellem vildvoksende ukrudt og noget der minder om en svag drøm om en græsplæne. Jeg tror næsten at jeg vil vinde på at få min have asfalteret så måske skal jeg slet ikke frygte den der kæmpe bobcat agtige gravko der skal ind og grave hele haven op. Selvom jeg er lidt bekymret for hvordan den overhovedet kommer ind i haven….måske en ny carport osse bliver en del af projektet. Suk. 

Tror bare det er projektets uoverskuelighed der har sat lysten lidt på standby. Og måske det at jeg ikke selv kan gøre det men skal have folk til det hele. Nu siger alle jo at det tjener sig ind på 8-10 år men er det osse inklusiv de håndværker udgifter der følger med etableringen af anlægget? Og det er jo ikke sådan at man ligger de sparede penge tilside de næste 10  år eller det gør man vel i kraft at at jeg skal afdrage på anlæget. Så om 10 år sparer jeg penge. Det er i min bog en lidt langsigtet investering…..

Jordvarme?