Kære Barolo

Her for et par dage siden var vi ude og besøge et par gode venner. Aftenen stod i vinens tegn og der kom nogle gode flasker på bordet efterhånden som aftenen skred frem.

Først og fremmest var der gang i vinene fra Italien, der som bekendt har en tendens til at smage rigtigt, rigtigt godt. Så godt, at det er skammeligt at der stadig er nogen der holder fast i fransk vin er det eneste der duer.

Vi er ihvertfald rigtigt glade for italiensk vin og det skyldes ikke mindst de fantastiske vine fra Barolo. For nøj hvor er de vine gode. Så gode at selv gode Amarone vine må pakke sydfrugterne og blive i kælderen.

Hvis jeg ellers havde råd til det, så er det lige før jeg ville overveje at droppe alle mine Amarone flasker. Simplethen smide dem ud og så kun have Baroloer i kælderen.

Det ville være fantastisk, da jeg så ville være sikker på en stor oplevelse hver eneste gang jeg åbnede en flaske.

En dag bliver jeg rig

Men hvem ved, måske bliver jeg en dag rig, så konen og jeg kan drikke Barolo hver gang vi åbner en flaske. Det håber jeg på sker, selvom det nok har lidt lange udsigter lige nu og her.

Men hvem ved hvad der kommer til at ske i fremtiden? Det kan jo være der sker mirakler, så der pludselig kommer gang i økonomien og det hele bliver en kæmpefest for os allesammen.

Gør det det, så skal jeg nok gå 100% over til Barolo 🙂